måndag 2 november 2009

2 november

Ja, då va man inne i november månad. Tiden går riktigt fort nu.. snart är det jul, och snart kommer bebisen! 40 dagar exakt idag tills BF.
Vaknade i morse med lite ont i nedre delen av magen, som mensvärk fast lite ondare och inte ihållande.. Nu känns det lite bättre. Så jag hoppas att det bara är lite små förvärkar. Har ju haft enorm tur denna gången och inte kännt av förvärkar alls, jämfört med då jag väntade Tuvisen!

Helgen har passerat i en rasande takt. Igår hade vi finbesök på förmiddagen av Ullis och Erik. Sedan kom Liza och Melker och lekte och åt middag! Marcus gjorde grymt goda biffar med potatis och sås! Smaskens!
Tuva sov inte middag på hela dagen, hanns liksom inte med. Så efter lite bad i baljan somnade hon lutad mot min axel vid 18.40... så då bar jag upp henne till hennes rum. Skönt att kunna lägga barnen där uppe nu och kunna greja och fixa här nere utan att behöva tassa på tårna.
Jag och Mackan lyxade till det med lite chokladpudding till kvällsmat, haha.. sen tog jag en varm och skön dusch!
Nu är Marcus i Lysekil och lämnar Emma, hon hade fotografering idag:) Ska bli skoj att se hur fin hon va sen.
Sen skulle han nog ta en vända på torp i väntan på att kunna åka till tingsrätten kl 11.00, då släpps nämligen domen. Har inga som helst förväntningar denna gången.. kan gå hur som helst. Det enda är ju att vi får en hel del att fixa med om domen faller till vår fördel. Och för den inte det, kommer allt att fortlöpa som vanligt fram tills våren/sommaren..

Ska lämna Tuvisen på dagis idag kl 10.30 som vanligt! Sen ska jag åka hem och bara greja med det som är skoj! Tvättar gör jag, och tänkte slänga in en maskin med bebiskläder sen!

Tuvas mage är kaos just nu.. Började med ny medicin, Movicol Junior i torsdags och fick då order om att hon MÅSTE bajsa 1 gång per dag, men om hon ändå inte gör det får det högst gå 3 dagar innan vi ska ge henne klyx (lavemang). Så i lördags hade det gått 3 dagar sen sist, och då övervägde vi klyx.. men då på kvällen så bajsade hon. Och igår... ursh o fy, magen va helt ras på henne och hon kunde själv inte känna skillnad på ifall hon kissat eller bajsat. Så nu har vi fått halvera dosen på medicinen för att se ifall vi kan komma i någon slags balans så att hon i alla fall inte behöver ha diarré..
Konstigt det där, inget mellanting!
Hoppas på att hudläkaren ringer idag så att vi kan diskutera framtida behandling av prickarna i rumpan. Läkaren på barnmottagningen trodde ju att operation va den enda utvägen. Men vi får helt enkelt se!

Nä om man skulle ta och släpa sig uppför trappan och ta fram lite kläder till Tuvisen och kanske något till sig själv så att man ser lite respektabel ut när man åker till dagis, sen åker ju ändå mysbyxorna på när man kommer hem igen!

Inga kommentarer: