torsdag 12 november 2009

Vi har världens finaste barn!

Hej hej!
Torsdagskväll.. en riktig myskväll. Har precis ätit lite god mat.. pomfrittes, kyckling, sallad och 2 goda såser! :)
Tjejerna tittar på Mamma Mu filmen och bara myser i soffan.. så söta så!
I morse gick vi upp tidigt. Blev till att slänga i barnen frukost och sedan göra i ordning dem. Fixade så Tuva blev fin i håret... sen åkte vi till dagis där det va dags för gruppfotografering. Spännande! Skoj även för Emma att se Tuvas dagis!
Sen har vi varit hemma och grejat och fixat. Fick fika besök av barnens farmor som hade med sig tårta... mums!
Sen har tjejerna lekt på sina rum.. eller ja byggt en stor koja i Tuvas rum i alla fall! Underbart att de leker med varandra, även fast skvallerbyttan Tuva ropar på oss ibland och berättar när Emma gjort si och så. Oftast är det mot Tuvas vilja därför skvallrar hon!

Imorgon ska vi upp ganska tidigt igen... ska vara på badhuset vid 8.30 va det tänkt. Då ska vi bada med Antonio och Milla och efter det ska vi hem till dem och fika där Anina och lilla Amelie väntar.
Vid 13 ska Marcus iväg och jobba lite så då tänkte jag och tjejerna handla lite mat inför kvällen. Ska få besök av Ulrika, Mikael, Emelie och William och tänkte laga lite god mat!

Föresten har ju glömt att berätta att vi sålde Strumpan igår. La ut en annons på blocket i lördags, och igår ringde ett par från Grebbestad av alla ställen. Så vid 17 kom de förbi och köpte honom. Så nu hoppas jag på att han får ett bra hem. Känns 1000 ggr bättre att sälja honom än att avliva honom. Men han hade verkligen inte funkat att ha när bebisen kommer. Man kan ju tyvärr inte lita på honom när det är barn i närheten. Så nu har vi bara 2 små katter... Grytan och Felix ( Grytans svarta kattunge) och honom har vi bestämt oss för att behålla! Han är hur söt och mysig som helst. Just nu ligger han på min mage medan jag bloggar... jätte intressant att titta på datorn!!
Nä nu ska jag ta tag i att vika lite tvätt.. ha det gott allihopa!


så här fin i håret va Tuva på kortet:)
underbar
2 söta systrar leker med pärlplattorna!

Inga kommentarer: