torsdag 5 november 2009

En sån där dag...

då man inte gör någonting. Ja en sån dag har jag och Tuva haft idag:) Tuvas dagis fröken ringde och sköt upp utvecklingssamtalet till måndag eller tisdag nästa vecka för de va lite ont om personal och vi skulle ändå inte göra något annat i stan. Så vi har varit hemma och tittar på pippi, ätit pepparkakor och myst!
Om en liten stund får vi fika besök av Ullis, Elin och Annica:) våra grabbar är ju som sagt på Butlers ikväll och roar sig med Whiskey och choklad.

Måste passa på att säga GRATTIS till Anina och Antonio som fick en lite flicka igår, tror att hon skulle heta Amelie! Skoj för Milla att bli storasyster och en hel vecka innan det va beräknat dessutom!

Passade på att ta lite kort på huset nu när vi kommit i ordning lite...

Det nu, rymliga vardagsrummet
kaminen som snart ska kopplas in:)

våran extra bänk i köket och nya hyllorna
såhär blev matplatsen efter att vi möblerat om
köket ser väl ut som vanligt..
sovrummet
nya fina kuddar i sängen, och överkast för första gången på 2 år nu.. har inte gått förut när man skulle bädda!
Tuvas fina rum, här är köksdelen

grönt är skönt
sängen
den här hänger på Tuvas dörr..

Har tyvärr inga bilder på Emmas rum och allrummet för det ser ut som kaos just nu, Marcus och elektrikern grejar för fullt så det är rör och kablar överallt!

3 kommentarer:

Anna sa...

Va fint!
Om Tuva gillar å greja i köket (Gustav ÄLSKAR det) så har jag ett tips , super billiga virkade kakor och frukter har beställt 2 ggr och det har inte varit några problem , i allafall här kommer adressen: annanpannan.blogspot.com/
Ha det gott!

Malin Iveström sa...

Ja Anna jätte fina kakor:) tåls att tänka på. Hon har en del bombadill kakor/bullar/muffins men tyvärr är ju de ganska dyra! Men det är oxå värt det med tanke på hur mycket hon älskar att leka i sitt kök!

Marie, Mamma till William sa...

Jätte fint ni har det =)