lördag 21 november 2009

då va det lördag igen

GO MORRON GO MORRON... det här är Veiron i ottan. Din thermos i gryningen:)

Igår så myste jag och min lilla gosetjej massor. Var ute och lekte en stund (hoppade i vattenpölarna) och grävde lite i sandlådan. Gick upp till mormor en sväng och gav Tuva lunch, plättar!! När vi kom hem igen satte vi oss i soffan och myste framför lite barnprogram.. och när jag tittade på henne minuten senare så satt hon upp och stensov. Klockan va ju visserligen 13.30.. och vi hade varit vakna sen 06.30. Men jag hade ändå hoppats på att kunna hålla henne vaken tills hon skulle åka. Men det verkade inte ha varit några problem i bilen ner, hon hade varit snäll och sovit en stund! Och vad jag kan tyda av sms:et i morse så hade Tuva varit den som sovit längst i morse.. skitunge, gör hon ALDRIG hemma!
Hur som helst när hon åkt igår så tog jag tag i nya omgången med tvätt som skulle tvättas sen va det bara slappning i soffan som gällde. Marcus kom hem vid 18.30 med kinamat, sååå gott! Sen blev det film och glass.. men filmen va jätte dålig. Scener ur ett kändisskap av Linus Wahlgren.. en egotrippad dokumuntär om honom. Kass verkligen!
Gick och la oss vid 22.30 och fick sova heeela natten ända till 08.00 innan jag gick upp på toa! Inte dåligt att hålla sig en hel natt, men det gäller att dricka så lite som möjligt sista timmen innan man ska sova.

Nu sitter vi här och knappar på varsin dator.. Marcus fixar min brors dator som pajat igen och jag bloggar. Ska strax klä på mig lite kläder och sedan baka. Efter det ska jag städa köket, är lite stökigt och smutsigt, men är ju bättre att torka skåp och golv efter att jag bösat ner med allt mjöl!! Ska även fortsätta gräva mig neråt i den underbara tvätthögen!
Sen får jag nog ta en dusch och snygga till mig, för vid 15 ska vi på kalas som sagt. Är Marcus bror Martin som fyller 21 år idag!

Nä, nu ska jag försöka flytta den stora rumpan till övervåningen.. är ju helt enorm. Krämporna avlöser varandra....Har fått lite svårt att andas oxå, lite obehagligt. Så snälla bebis där inne kom ut snart:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Kom in på din sida av en slump...men såg god de otroligt goda muffinsen längtst upp på sidan. Du har möjligtvis inte receptet på dom. :) Du får gärna skicka de till mig i så fall diana-fransson@spray.se