söndag 29 november 2009

1:a advent

Japp första advent va det då! Har nästan fixat klart allt inför advent här hemma, är bara stjärnorna på övervåningen som behöver lampor och lite skarvsladdar!
Fick sova riktigt mycket inatt, vi släckte lampan vid 21.45 och sov till 7.15:) Åt frukost och sen åkte vi till Hjärtum på julmarknad, med mamma, pappa, putte, liza, melle och lizas syster dotter fanny. Där vi även gick tipspromenad... och Marcus, hör och häpna, vann första priset!
Efter julmarknaden åkte vi till kyrkogården och satte blommor, min farfar skulle fyllt 90 år igår om han levt, och farmor skulle fyllt 90 år på onsdag.
Sen åkte vi till mamma och pappa och fikade och firade Putte som fick lite böcker, en vinkyl och innedörrar i present!
Har smågrejat lite här hemma nu på eftermiddagen/kvällen... rensat lite lådor, slängt papper, sorterat och märkt filmer!
Tjejerna gick och la sig vid 19 tiden, de va riktigt trött båda två. Och Tuvisen har feber, inte skoj alls. Har märkt på henne att hon inte varit sig själv idag.. hoppas på att det går över snabbt. Och att det inte blir mer än febern, och näsan som rinner lite, och hostan på nätterna! Så vi får helt enkelt se vad tempen säger imorgon, ifall det blir dagis eller inte!

Här nedan kommer lite kort, trots att min systemkamera gått sönder.. eller ja den funkar, men blixten krånglar och fäller inte upp sig automatiskt:( så det blir till att ringa försäkringsbolaget imorgon och kolla vad de kan göra. Inte så skoj att bli utan kamera nu när bebisen snart kommer...


min tavla, som blev sne... irriterande
julmysigt hemma
adventsljusstaken
glögghyllan
marcus vann första priset, massor med gott!

3 kommentarer:

Maria J sa...

Fint det var med den lilla granen i köket!

M

Maria J sa...

Förresten...kunde du inte göra snöflingor?

emily - mamma till vincent, 9 mån sa...

men herrgud va duktig du är på inredning och va påhittig du är... läääär mig!! helt sjukt fint =)=)