söndag 7 mars 2010

Slappar söndag

God morgon! Sitter och sneglar lite på vasaloppet.. har ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen för att sedan ta tag i dagen. Ska fortsätta fixa och greja lite här hemma.
Får nog även lite fikabesök, som vanligt. Haha... idag blir det Affe, Ellinor och Ebba och sen kanske oxå Annica o Jonas?!

Ska även gå till mamma och pappa och hämta hem våran bustuva!

Igår va min syster här och busade med barnen. Erik kom oxå förbi med smaskig fika! Jag och syster tog oss en skönt promenix i solen, men båda hade nog tagit på sig lite för mycket kläder så vi svettades ganska rejält!
Sen på kvällen åkte vi till Andreas och Jessica, eller ja hem till Jessica där Andreas ärpåväg att flytta in! Andreas fyllde ju 29 år igår, så han passade på att slå ihop sitt kalas med månadsmiddagen.
Det bjöds på goda nachos och sedan kladdkaka:) Tittade lite på andra chansen och tjötade och hade trevligt. Hugo va som sagt med oss, och han skötte sig faktiskt utmärkt. Lite varm blev han så finstassen åkte av efter ett tag. Så han låg i bara blöja och lekte i babygymmet som Jessica hade!

Nu ska jag ta tag i mig själv o få någonting gjort. Ha det gott allesammans!