fredag 15 januari 2010

grammisgalan


Årets artist 2009 – Winnerbäck


Har suttit och slötittat lite på grammisgalan på aftonbladets hemsida, och vem kammar inte hem priset för årets artist 2009 samt årets manliga artist 2009, om inte allas våran favvo LARS WINNERBÄCK. Har ju självklart varit inne och röstat på honom:)
Det är bara 6 månader kvar nu... tills det är konsert med Lasse i Gbg... wiii.. tur att man är ute i god tid med vissa saker!

Annars har dagen varit lugn. Va en sväng på stan innan BVC, inhandlade några födelsedagspresenter inför kalaset på söndag.
BVC besöket gick bra som vanligt.. vår herre vägde idag 5610g och va 58 cm lång. Så nu har han gått upp 1330g sen han föddes... helt galet. Jämfört med Tuvisen på sin 1 månaders dag... då hade hon gått upp 575g sen födseln. Man ska ju inte jämföra... men det märks av att han är MYCKET större, men även mer med än vad andra en månads gamla bebisar är!
När vi kom hem igen va tjejerna ute med Mia och Hampe och åkte pulka... eller nja, inte Hampe han stakade sig runt på våran gräsmatta på längdskidor. Även när det va mörkt ute, då tog hans sig en tur med pannlampa på huvudet. Haha!
Fikade lite på smarriga semlor..riktigt gott. Men nu sitter vi här som vanligt och tittar på dumburken vs. datorn. Barnen sover och så även vi om en liten stund. Måste bara äta något innan för magen kurrar.

Imorgon är det pulkaåkning som gäller på förmiddagen. Så då måste jag ta mig en tur till källaren och leta upp mina vinterkängor, vart de nu kan hålla hus?!

KRAM KRAM PÅ ER

Inga kommentarer: