lördag 16 januari 2010

En mysig dag på Hunneberg

Ja en riktigt mysig förmiddag hade vi idag på Hunneberg tillsammans med våra underbara vänner Annica, Jonas, Ullis, Erik, Andreas, Jessica och hennes Alexander:)
Det bjöds på grilladkorv med mos, marsmallows, kakor och varm choklad med vispgrädde! Först gick killarna med barnen och åkte lite i en mindre backe sen åkte vi allihopa bort till en stor backe där vi susade ner till barnens förtjusning och de vuxnas förskräckelse. Man är liksom inte gjord för att åka pulka om man är över 20 år tror jag. Kroppsligt så är man för stor och sen är det ju fasiken skitläskigt med den höga farten och de hemska hoppen man ska flyga över!
Emma och Tuva va hur nöjda som helst, fast kanske inte Tuva efter sista åket tillsammans med pappsen... då han drog i fötterna så hon fick snö i hela ansiktet. Hugo killen visade sin bästa sida och sov från vi åkte hemifrån vid 11 tills vi kom hem igen 14.30:)
Tuva och Emma va jätte trötta och somnade i bilen!
När vi kom hem vilade vi lite allihopa. Sedan pysslade vi lite. Tjejerna gjorde pärlhalsband och jag scrappade lite.
Sen gick vi och sa hej till min mamma och pappa en sväng, innan det va dags för kvällsmat och sängen.
Hugo körde sin vanliga kvällsrutin... skrik och gråt fram till 21.30, sen stensomnade han! Hmmm... han är underlig.
Jaja, snart väntar sängen för mig. Imorgon ska vi till Gbg. Först blir det en tur till IKEA och byta madrasserna vi köpte som blev fel. Sedan blir det några fikabesök innan det är dags att åka till restaurang Bellini och äta mat tillsammans med Marcus pappa och alla syskonen med respektive!







Inga kommentarer: