tisdag 1 december 2009

sovmorgon


Gissa vad? Vi sov till 8.30 idag jag och Tuva, och då väcktes vi av att telefonen ringde. Vet inte när det hände senast. Många av er kankse tycker, vadå 8.30 det är väl inte sovmorgon?! Jo för oss!! Vi som är vakna runt 06 typ varje dag!
Och vet ni vad..?? Hon är feberfri nu Tuvisen. Galet eftersom hon hade 40,5 grader igår.. och nu låg den på 37,3. Jaja, hoppas att det håller sig!
Vi har ätit frukost nu. Ska snart klä på oss och gå ut en sväng. Solen skiner ju för guds skull. Helt otroligt. Blir nog en fika hos mamma oxå!
Tuva öppnade första paketet i sin paketkalender och fick en den stora tjocka polisen från pippi serien, vem det nu är. Kling eller klang? Och sen har hon 2 chokladkalendrar. Så det blir mycket öppnande på mornarna nu framöver! Är förvånad över att hon accepterar att hon inte får öppna mer paket förrän imorgon. Duktig tjej!
Ha en bra dag i solen!

1 kommentar:

Marie [Mamma till William] sa...

Det kan bero på att jag saknar ett av horomonen för att framkalla ägglossning, och de kan bero på att hypofysen i hjärnan inte producerar så mycket som man behöver.

Så får hoppas dessa tabletter ska ge de en hjälp på traven