onsdag 2 december 2009

2:a december

Idag skulle min farmor fyllt 90 år om hon levt, men tyvärr gick hon bort 20 april i år som ni vet. Detta är det sista kortet som togs på henne...9 dagar innan hon gick bort, då vi firade påsk hemma hos Putte och Liza. Ska åka till kyrkogården senare idag och tända ljus, hade tänkt och köpa blommor, men det känns himla onödigt med tanke på temperaturen ute... -5 grader! Brr..

Onsdag va det ja, och Tuva är hemma från dagis idag med. Tempen visade 40,3 grader igår när hon skulle sova.. men dock va hon feberfri i morse. Hade tänkt att vi skulle åka till vårdcentralen på öppen mottagning, men det kändes lite onödigt då hon inte hade feber. Så vi somnade om så gott.. jag vaknade 8.30 och Tuva sov till kl 9.00! Helt otroligt!
Men ska allt hålla koll på hennes temp under dagen, för ifall hon får en febertopp till så åker vi nog till vårdcentralen eller jourcentralen beroende på tid. Är ju 4:e dygnet nu med feber.

Ska till Annica och Jonas i eftermiddag och fika är det tänkt, Ullis och Erik ska oxå med! Skoj att träffa dem, blir nog sista gången innan bebis kommer. Sen får vi se när de kommer och hälsar på oss, bara de håller sig friska så är det välkomna att beskåda underverket!
Blir kanske en snabb tur till Överby innan, ska lämna tillbaks en ljusslinga jag köpte på Rusta, 40 lampor.. och då va 8 st sönder. Sen ska jag hämta dusch handtaget vi beställt på Coop Bygg oxå! Det gick på garantin som tur va!! Så nu slipper man kanske skära sig fördärvat på handtaget om man skulle råka slinta!

Här är en bild på min TJOCKA mage.. haha, ser ut som en stor boll! Det är inte klokt vad det bökar och trycker där inne. Känns som om den är påväg ut ibland, trycker massor neråt. Kändes väldigt mycket efter promenaden igår!
Ska ju till MVC på sista besöket (förhoppningsvis) på måndag vid 11.30 och då ska hon göra en hinnsvepning, som gör att förlossningen vanligtvist sätter igång inom 48 timmar! Man kan ju alltid hålla tummarna!
Kram och hoppas att ni får en bra dag, föresten så blev det besöksrekord på bloggen igår 110 besökande. Och bara en enda kommentar:(

1 kommentar:

emily - mamma till vincent 9 mån sa...

Va kul att det närmar sig... *Spännande* Vilket datum är du beräknad?
Har du gått över tiden på måndag eftersom de ska göra hinnsveping, eller vad kommer det sig att dom gör det? Kan inte så mkt om det där så är lite nyfiken=) Kramkram