lördag 12 december 2009

BF idag!!

Hade önskat att jag sluppit skriva här idag..
Men icke, bebisen är kvar där inne i varma goa magen. Fast det börjar hända lite grejer så vi får se hur länge h*n stannar kvar.
Igår blev det som sagt en hemma dag då vi fixade och grejade hemma.. en promenix, sedan gjorde jag lite knäck och kola. Tog en dusch och bara sådär så gick slemproppen (ursäkta för den äckliga informationen) haha.. När jag väntade Tuva så gick slemproppen på morgonen och sen startade värkarna kl 16 på eftemiddagen.. så det är klart att jag blev lite hispig nu. Men vi åkte till Alfred och Ellinor som planerat, åt pizza och massa annat gott! Tittade på Idol och bara hade det mysigt! Åkte hem vid 21.30 med två jätte trötta barn! Tittade klart på Idol finalen hemma sen va det sovdags och vi hade nog förväntat oss att det kunde starta inatt så därför hade vi lite backup planer för barnen..
Men vaknade nu i morse kl 07.30, och verkar som sagt ha sovit gott hela natten. Magen känns bra, har bara lite ont i ryggen... så det är bara att avvakta och se vad som händer!
Hade varit så grymt om den kom idag på BF, inte ofta de gör de.. Men men, är som sagt väldigt inställd på att gå över tiden oxå.

Idag har vi inget direkt inplanerat, tar dagen som den kommer. Ska gå till köket nu och baka scones som vi ska smaska i oss till frukost:)
Ha en bra dag!

1 kommentar:

Emelie sa...

Hoppas, hoppas att bebisen vill titta ut snart!!!!