lördag 5 december 2009

Tomteparad

God kväll!
Sitter här i soffan och slö tittar på tv... inget intressant att titta på alls. Svintråkigt med andra ord. Försöker få Tuva att sova oxå, verkar gå liiite lite bättre än igår. För igår slutade det med att hon grät sig till sömns i Marcus säng.. och då hade vi försökt att få henne att sova i 2 timmars tid. Men hon somnade tillslut och då bar vi över henne till hennes egna säng där hon faktiskt sov ända till kl 5 i morse! Nu har hon sprungit upp 4 ggr.. och en av de gångerna hade hon bajsat så då förstår jag att det är svårt att sova.
Måste verkligen få ordning på detta snarast, har ju inte varit några problem alls tidigare.

Nå vad har vi gjort idag? Grejade hemma på förmiddagen, bakade lite och så. Elektrikern va här och drog det sista med elen för denna omgången i alla fall. Så nu har vi ström i kontakterna!! Jippi vilken lycka att slippa alla förlängninssladdar.
Lite lunch fick vi i oss oxå innan vi åkte och hämtade Mia i stan, och sedan Marcus mamma i Vbg. Sen bar det iväg till Brålanda och Tomteparaden. Tuva tyckte faktiskt att det va riktigt skojsigt och diggade till musiken de spelade. Sen blev det julfika med glögg, lussekatter, pepparkakor och julgodis hemma hos Martin, Marcus bror. Farfar och Helen va oxå med. Tyvärr så jobbade Martins tjej Linda.

Imorgon behövde inte Marcus jobba, skönt!! Så vi ska greja lite på övervåningen är det tänkt. Städa i allrummet och bära ner alla elsaker, bära upp tv bänken och teven vi lånat av Putte och Liza och sedan ställa i ordning alla möbler där de ska vara, för vi har fått flytta dem så man kan komma åt allt elmojs!
Om det finns någon fika sugen så är ni välkommna på 11 kaffe imorgon, slå bara en pling innan:)

Inga kommentarer: