torsdag 3 december 2009

En riktigt grinig liten tjej..



Feberfri, men fruktansvärt sur och grinig! Varför detta??
Vad har vi gjort idag? Vi har tittat på film.. saltkråkan och Emil har det blivit bland annat. Tänkte att Tuva skulle sova middag, men då blev hon jätte arg så då tog vi oss en helt underbar promenix och hon somnade i vagnen! Tog långa rundan idag, 40 minuter:) Sen va jag duktig och fixade i Märtas bur.. fyllde på med hö och halm, och god mat! Sen bar jag in ved.
När vi kom in igen bjöd jag elektrikern på fika. Och då vaknade Tuva och va jätte ledsen, ingenting va rätt förutom att sova lite till i vagnen. Så det blev totalt 2,5 timmes middagslur!
Nu har vi försökt att få henne att sova i snart 1 timmes tid, men hon springer upp och ställer sig vid grinden och grinar.. skyller på det mesta, nu det sista va att det va någon i hennes garderob. Stackars lill tjejen! Så svårt att hjälpa någon när man inte vet vad som är galet!
Konstigt oxå att hon 4 kvällar i rad somnat med ca 39-40 graders feber utan problem. Men idag när den sjunkit då är det jätte jobbigt! Men men, man kanske känner av kroppen desto mer...
Nu gråter hon igen och ropar att hon vill ha vatten! Jaja, vi får se hur det här slutar.

Tanken va att vi skulle åka till stan imorgon, bilen verka funka nu! Och vi behöver handla lite mat.. sen åker vi nog förbi min syster yster en sväng oxå! Men det ska bli riktigt skönt med helg då Marcus är hemma, behöver lite avlastning efter denna veckan med Tuva. Hoppas hoppas innerligt att hon är frisk nog för att kunna gå till dagis på måndag!!
På lördag är det tomteparad i Brålanda, och på söndag ska Marcus jobba... de ska bygga om i butiken.. men det blir nog inte hela dagen i alla fall!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas Tuva mår bättre nu!!!
Kram Anna