lördag 20 februari 2010

SNÖSTORM!!

Ja det är så sjukt mycket snö så det är helt galet!! Tror det kommit runt 40 cm inatt... och det jag skottade igår va helt översnöat. Och blåser gör det oxå... fy!
Klockan ringde kl 6 imorse. Då va det tänkt att Marcus skulle åka till Brålanda, men bara 5 minuter senare ringde hans bror Andreas och sa att han va lite insnöad så de skulle avvakta tills det blev ljusare.
Enligt väder prognosen så skulle kulmen vara idag på förmiddagen runt 12 tiden, sen skulle det avta lite. Men inte sluta förrän inatt någongång.
Vi klädde på oss massor med kläder och gick ut förut för att skotta lite, men jag och barnen gav upp efter 5 minuter. Marcus skottar för fullt tillsammans med grannarna. Min mamma skulle allt ut om en stund men det tar nog någon timme innan hon kommit ner för trapporna.
Hm.. en traktor med skopa hade varit toppen just nu.

Dop va det idag... ser lite tveksamt ut om vi kommer iväg. Plogbilen gick nyss på stora vägen, första gången sen vi gick upp vid 6 tiden. Men frågan är om det ens är värt att ge sig ut på vägarna idag.
Sitta inne under en filt och titta på film idag kanske? Tur att Marcus handlade mat i torsdag så hungriga behöver vi inte vara..
Och våra elkablar är nedgrävda i marken så strömavbrott får vi inte heller förhoppningsvis!!
Skulle ju även åkt till Antonio och Anina ikväll och tittat på Melodifestivalen men jag ringde dem nyss och avbokade så får vi hoppas att vi kan träffas en annan dag istället!

Jaja... det är synd att man inte kan styra över vädret. Våren känns lååångt borta nu!

Inga kommentarer: