fredag 30 oktober 2009

tjejkväll..

God kväll, god kvälll!
Sitter just nu och inväntar 6 st galna små töser som förhoppningsvis hittar ut hit på landet utan större problem.. det blir tjejkväll för fulla muggar!
De har köpt med kinamat som vi ska smaska i oss, sen blir det lite god efterätt. Samt bastubad och säkert en och annan snygg ansiktsmask! Lovar att lägga upp bilder på bejbsen imorgon, tror jag att de kommer att uppskatta ;)

Sov ganska gott inatt, i alla fall fram till 04.30.. då vaknade Tuva och va ledsen så Marcus fick gå upp och hämta henne och så fick hon sova mellan oss. Men hon kunde inte ligga still, utan låg och klappade oss.. och det är grymt irriterande när man försöker sova.
Vid 7 gick jag upp, då hade jag fått nog och va vansinnigt kissenödig.. orkade inte gå upp inatt! Åkte och handlade lite med mamsen på förmiddagen sen har vi grejat hemma hela dagen. Och det är så fint så! Önskar att vi kunde behålla det så städat läääänge, och kanske kanske.. med tanke på att vi har lite mer utrymme nu så kan det gå!

Imorgon har vi inget speciellt inplanerat.. en sväng på kyrkogården blir det på eftermiddagen när det börjar bli mörkt. Sen hoppas vi på att kunna få besök av barnens faster Cattis, om hon inte måste jobba!

Nä nu ska jag vara lite social med familjen innan kompisarna dyker upp. Ha en bra fredagskväll allihopa!!

Inga kommentarer: