söndag 4 oktober 2009

söndag

Hallojsan!
Idag har det i alla fall varit bättre väder mot igår..och solen har till och med tittat fram emellanåt:) Vaknade som vanligt av att kattungarna försökte rymma ut ur badrummet för att de hörde deras mammas jamande vid ytterdörren!
Smaskade frukost allihopa, Mia och Hampus hade ju sovit över. Gick ut en sväng och plockade lite kastanjer sen åkte Mia och Hampe hem och vi gick in och fikade lite!

Tuvisen sov middag och Emma va ute och lekte någon timma sen va det dags att börja laga lite mat.. fläskfilegryta med ris bidde det. Gott som tusan!
Nu har brudarna fruktstund och plöjer igenom både pippi och emil filmen...
Min älskling är på övervåningen och snickrar, måste få klart det sista med väggarna nu för på tisdag kommer målaren och börjar spackla. Helt underbart att få hjälp av någon som kan! Kommer gå 10 ggr fortare än om vi skulle gjort det själva! Så han spacklar, sätter väv och målar allt vitt.

Imorgon är det en ny vecka, tiden går alldeles för fort. Och jag förstår inte varför man måste ha så mycket inbokat, är ju för fasiken sjukskriven.. men ska ändå på möte hit och dit!
Imorgon börjar dagen med ett MVC möte. Tuva är på dagis hela dagen. Marcus hämtar upp henne efter jobbet och så ska vi åka direkt till Lilla Edet för att skriva på faderskapspapprena för lilla bebisen i magen. Tisdag ska vi kanske till advokaten igen och skriva på vårt testamente.. sen vattengympa på eftermiddagen. Onsdag inget än så länge, torsdag eftermiddag är det föräldramöte och fredag hoppas vi på att kunna få ihop en bad/fika date med Anina och Milla. Bada på rehabbadet på morgonen och sedan fika lite ihop!!

Ja, det va det.. veckan efter har vi verkligen mycket inplanerat med tandläkarbesök, tingsrätten, bowlingkväll med våra syskon och 5 års kalas mm..

Nä nu ska jag gå upp på övervåningen och fixa lite!
Lite bilder får ni från dagen... KRAM

mor och dotter promenerar
sötsnöret plockar kastanjer
emma och hampus likaså
sötingen i nya västen:)

Promenix ( pappa marcus tror att det fortfarande är sommar)

1 kommentar:

emily sa...

Åh tack så mycket =D dina tjejer va så söta.. förstår att det blir skönt att få klart, hoppas ni hinner få färdigt lillens rum. Men det är ju inte hela världen. Dom vet ju inte det på några år =)

Kramkram