söndag 25 oktober 2009

ÖVERVÅNINGEN

Före:



Efter:
blivande allrummet

ingången till toaletten, Emmas rum och Tuvas rum

Emmas rum

Tuvas rum

vårat sovrum,
jätte högt till tak!

vårat sovrum där sängen ska stå

ingången till vårt sovrum
Ja ett litet smakprov i alla fall... ska ta massor med bilder sen när vi flyttar upp möblerna. Bara golvlisterna i rummen är ditsatta så kan vi börja flytta upp lite möbler för att få mer space här nere. Har saker precis överallt.. men det blir ju så när man shoppar en massa nytt!
Vi har föresten planerat om lite i vårat sovrum, va egentligen tänkt att ha skjutdörrar vid murstocken och bort och ha som klädkammare, men vi låter den planen ligga på is och gör istället en barnkammarhörna till kommande bebisen och gör en "tillfällig" klädkammare i blivande badrummet. Ska ju ändå inte börja bygga på det förrän tidigast om 1 år.
Så det ska bli riktigt mysigt att få en liten hörna till bebisen.. köpte sååå fina påslakanset på IKEA! Och jag dör snart av längtan efter att fixa och dona i Emmas och Tuvas rum!! Kommer bli jätte fint!
Men som sagt är ju en hel del saker kvar att göra ändå.. stora fönstersmygen i allrummet ni ser på bild 1 ska ju snickras färdigt och målas.. sen ska vi måla trappan och klä in den med grå nålfiltsmatta, lister vid taknocken och vid bjälkarna, runt fönstrena, innerdörrar, luckor till kattvindarna, och självklart all el! Sen ska vi ta hit sotaren någon dag och kolla möjligheterna till att ställa in en kamin i allrummet vid murstocken. Hoppas innerligt på att det kommer funka, då kommer det bli så jäkla mysigt där uppe!

2 kommentarer:

Jessica Håkansson sa...

hej hopp...förstår att det kommer kännas skönt när det är klart på övervåningen :) kram

Emelie sa...

Åh, vad fint det kommer bli!!!!