lördag 17 oktober 2009

5 års kalas!!

Hej hallå! Idag har vi haft 5 års kalas för Emma! Hon fyller visserligen inte år förrän på måndag, men vi passade på att gratta henne idag. Hon fick MASSOR med paket, bland annat kläder, jätte mycket pengar, skor, saker till dockskåpet, lite fint till rummet, gympa påse, hopprep, nattygsbord, godis, målarbok och pennor!
Bjöd på 7 sortes kakor och 2 olika tårtor.. oj va mättsamt! När alla åkt lekte barnen lite sen åt vi lunch och nu hra vi precis kommit in från en liten promenix i det sköna vädret.

Tuva är sjuk.. feber och hosta. Inte alls pigg. Somnade mitt i kalaset och nu sover hon igen, ute i vagnen med mössa och stort varmt täcke! Hoppas på att hon blir piggare snart. Är lite orolig för hon säger att det gör ont i öronen, så det är väl bara att avvakta och se..

dukat bord
sjuk tuva med moster mia

pappa och tuva


emma öppnar paket

en prinsesstårta

och en banan/maräng tårta
blåser ut ljusen...

Världens sötaste 5 åring!!
Ja några av er är väl nyfikna på hur det gick igår i rätten, och jag kan ju säga så mycket som att det kändes bra i alla fall. Mer kan vi inte säga förrän domen kommer den 2 november. Men både jag och Marcus kände att vi fick sagt mycket, och vår advokat skötte sig grymt bra denna gången. Hade verkligen förberett sig!! Men som sagt vi förväntar oss inga mirakel med tanke på hur de här 5 åren sett ut...
Nä nu ska jag ta och snygga till mig, ska ut och äta med mamma, Maria och moster Marie och sedan gå på musikalen "DIRTY DANCING" på Hebeteatern..
Bidde ju ingen utgång med bowling och mat igår eftersom alla var trötta och några var sjuka.. tex. Tuvisen! Så idag får jag passa på att äta lite gott och bara vara... har varit en stressig vecka, men nu väntar lite mer vila förutom att ta hand om Tuva då. Blir nog inget dagis på några dagar..
Jaja, vi hörs! Ha det så gott allihopa!

2 kommentarer:

Maria J sa...

Snyggt Hampus har dukat med kattskålen på bordet!

emily sa...

Vad är det som har hänt?=/
Åhh vilket fint kalas för sötingen:)