måndag 19 oktober 2009

EMMA 5 ÅR


MASSOR MED GRATTISKRAMAR TILL VÅR "STORA" TJEJ SOM IDAG BLIR 5 ÅR!!

Igår va en ganska lugn dag, grejade en del här hemma och slappade emellanåt! Marcus och Andreas byggde om lite i köket, så nu har vi en ny bänk, ska bara köpa ett till skåp då det vi hade tänkt att använda blivit mer förstört än vi trodde då vi hade översvämning i källaren i augusti förra året! Men annars blev det riktigt fint faktiskt!!
Sen började killarna lägga golv i sovrummet, och Peter (målaren) målade klart allt han skulle måla! Så nu börjar det likna något sörrö!!
Synd att Marcus ska jobba i Gbg större delen av veckan annars kunde att kanske knåpat ihop golvet på kvällarna! Men vi får helt enkelt vänta tills i helgen och hoppas att någon vill hjälpa honom!

Min lilla Tuva är sjuk... sovit riktigt uselt inatt. Hostat nästan hela tiden.. så det blev doktorn nu på morgonen. Kände att efter 4 dagar med feber och denna hostan så kan det ju tyda på lunginflammation.. och ja, jag hade rätt! Så nu blir det till att vara hemma från dagis denna veckan och äta penicillin i 10 dagar! Just nu sover hon, behövs nog efter den jobbiga natten.. skulle jag med behöva egentligen. Men men!
Väckte Emma med paket på sängen idag. Hon fick en egen dockservis. Jätte söt från IKEA! Men nu har hon åkt till sin mamma och är bort i 1 ½ vecka igen.. tråkigt. Men men!
Vilket mysigt väder det är idag då. Regn och rusk. Skönt då vi ändå måste vara inne och ta det lugnt! Har inget inplanerat alls... så det blir nog till att ta det lugnt. Köra igång tvättmaskinen och kanske plocka i ordning lite. Borde ju passa på nu när Tuva sover så gott..
så vi hörs senare! KRAM

Inga kommentarer: