måndag 22 september 2008


Ska bjussa på ett smarrig recept.. tänkte ha detta till middag idag!

Ingredienser
4 port
4 kycklingfiléer, ca 500 g
2 vitlöksklyftorsmör
2 1/2 dl Arla Köket vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
2 tsk fransk senap
1/2 dl grovhackad gräslök
1/4 gurka
1/2 paket bacon, à 140 g
Gör så här:
Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Blanda grädde, smulad buljongtärning, senap, vitlök och gräslök i en vid panna. Lägg i kycklingen. Låt den koka under lock ca 10 min. Skär gurkan i skivor och halvera dem. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt det rinna av. Rör ner gurkan i såsen vid servering och strö över baconet. Servera till kokt potatis.

Inga kommentarer: