söndag 14 september 2008


God morgon.. eller god och god? Är hur trött som helst.. Tuva bus vaknade kl 4 och har inte velat sova sen dess..
Sen är jag helt slut efter kalaset, blir ganska mycket planering och saker som ska fixas! Men men, allt gick ju perfekt..

Vid 11 kom barnen och då mumsade vi pannkakor:) Efter det blev det bus och lek.. alla tyckte om att mysa med kattungarna, förutom våran Tuva då som bara vill döda dem.. Fast Tuva va allt en riktigt lite snorkfröken som sa ajabaja till alla barnen när de busade, och hytte med fingret!! Haha, knäppis! Mumsade lite tårta.. och sen när de åkt hem tog vi oss en skön promenad i höstvädret.. Tuva somnade i vagnen och sov gott i 2 timmar! Sen kom nästa kalasgäster! Då bjöds det på stek, potatis och sås!! Mums!! Efter det blev det paket öppning.. hon fick massor med fint.. mycket Hello Kitty.. mössa, vantar, sockiplast, tröja och klänning. Lite böcker, ryggsäck, 2 vinterskor och 1 par stövlarm tröjor, byxor, en leksakshund, och en söt plockbox snigel.. pengar, presentkort, ett äppleträd mm... Jag kan ha glömt något, då får ni ursäkta!
Efter det mumsade vi Hello Kitty tårta! Tuva fick en alldeles egen liten prinsesstårta att äta och kladda med.. grädde och marsipan överallt.. i håret, näsan öronen..och heeeeela golvet! Jaja, kul hade hon!!
Sen när alla hade åkt satte vi oss i soffan och slappade...va jätte trötta! Och det hänger som sagt med i dag oxå.. tröttheten..

Nå vad händer idag?

Marcus åker till min bror nu för att fixa klart köket.. Jag och tuva ska nog gå ut och plantera lite blommor vi fick igår!
Städa i ordning här hemma oxå. Konstigt det där, man städar och städar innan kalas, sen blir det ändå stökigt efter kalaset och man får städa igen! Tråååååk..
Fick nya glasögon föresten.. passar jätte bra, ska åka inoch justera dem imorgon bara. Och betala... suck, 1200:-

Inga kommentarer: