måndag 8 september 2008



God morgon... är jätte krasslig idag. Har svinont i halsen plus att jag fått en jävla vagel i ögat.. rött, svullet o går knappt att blinka. Men men den försvinner väl...

Emma verkar oxå krasslig.. natten till torsdagen kissade hon i sängen, och i natt igen... frågade henne hur hon mådde och då sa hon att hon hade ont i magen. Jag frågade ifall det gjorde ont när hon kissade, och det gjorde det.. Så hennes mamma skulle ta henne till VC idag..
Har tyckt att hon varit så dyster denna helgen, inte orkat göra något. Inte velat äta o så. Kanske beror på att hon är sjuk. Urinvägsinfektion är inte att leka med... ajaj!

Tuvisen mår dock bra, just nu sitter hon och smaskar majskrokar och tittar på barnprogram. Hon har 3 favoriter... TELETUBBIES, POSTIS PER och FÅRET SHAUN..hihi, hon blir alldeles till sig när hon hör signatur melodin på de programmen.

Idag är det trist väder,men men... mamma kommer hit sen o så ska vi faktiskt städa. Putsa fönster, byta gardiner mm. skönt att få lite hjälp och skoj att få det fint innan kalaset:)

Inga kommentarer: