måndag 22 september 2008

Hemskickade....
Fan jag som va så taggad. Men fröknarna tyckte att hon va för snorig..
Vi övervägde nämligen igår hur vi skulle göra med dagis.. tog henne därför till Jourcentralen eftersom jag inte kunde avgöra vad som va fel. Men de sa att allt såg bra ut. Tog tempen igår, imorse o alldeles för en stund sedan... men ingen feber. Hon hostar lite emellanåt, men ger henne som sagt bricanyl var 8:e timme. Och nässpray.

Funkade jätte bra när vi kom dit o de var ute och lekte mellan 9.30-11.. va ledsen någongång när fröken Maria satte ner henne på marken, men hon gick tydligen att trösta utan napp. När de kom in vid 11 så skulle de byta blöja o då blev hon ledsen.. som alla gånger förut. Så då kom de och hämtade mig och sa att de va bäst att vi åkte hem. Och jag kunde inte direkt säga emot utan åkte hem.
Vad svårt det ska vara då att avgöra ifall de ska till dagis eller inte. Hon är ju pigg, har ingen feber, hostar lite o snorar genomskinligt snor.. Känns i alla fall som att man i fortsättningen får överväga ifall man kan skicka henne snorig till dagis, för det känns ju ganska surt om man lämnar henne vid 9 och får hämta henne efter 2 timmar...Jaja, vi får se vad som händer. Nu sover hon middag i alla fall.. som hon egentligen skulle gjort på dagis. Jaja.
Vi blir väl hemma imorgon oxå för säkerhetsskull...
Ska mysa i soffan o titta på film, sen ta tag i att vika tvätt...

Inga kommentarer: