fredag 5 september 2008

Hallojsan där... snart läggdags, tänkte bara blogga lite snabbt innan. Åkte till stan vid 11 idag, mötte Affe som behövde bär hjälp då han köpte den största teven de hade på expert. Åkte hem till honom o fikade. Sen åkte vi till stan, Marcus laga dator medan jag, Emma o Tuva shoppade.. blev 1 kjol, en kofta, en stickad polo, mysbyxor, och en lång o en kortärmad t-shirt.. samt ett par jeans. Så har hon lite mer kläder..för en stund!
Åkte hem snabbt o bytte om och fixade Hampus present.. en godiskaktus. En kruka med en gurka i, med tandpetare som vi satt godis på.. istället för jord hade vi lagt 50 öringar... si sådär en 400 st..
Åkte till kalas, åt god mat och kladdkaka:) sen åkte vi tillbaks till Affe för Marcus hade glömt sin mobil där. Sen åkte vi äntligen hem, tuva somnade i bilen och Emma somnade så fort vi kom hem..

Imorgon kommer Madelene och Linnéa hit, för Madelene ska ta kort på Tuvisen och Emma:) skoj.. sen ska vi passa Melker för Putte och Liza ska till IKEA o köpa nytt kök. Klockan 18 ska jag på Emelies 25 års kalas!
Kram

Inga kommentarer: