söndag 31 oktober 2010

VINTERTID!!

God afton!
Hur har ni det? Kvällen är ung, yngre än igår... ja för trött är man men klockan är ju bara 20.00...
Vad har vi gjort denna helgen då? Syster yster va ju här och sov över mellan fredag och lördag. Vi va ute och promenerade lite, sen åkte hon hem. Då passade Hugo på att sova middag en stund och Tuva gick till mormor och lekte. Jag satte mig faktiskt och scrappade... har massor emd inspiration, men måste framkalla lite nyare kort samt köpa lite nya papper och dekorationer. Marcus kom hem vid 18 tiden, då hämtade vi Tuva och sen åkte vi till Ullis och Erik där vi bjöds på smarrig fylld kycklingfilé med rotfrukter och rödvinssås och en jäkligt god vitchokladmousse till efterätt. Tyvärr va inte Tuva på det bästa humöret, men badat fick hon... men och va mest sur när vi va där. Så vi åkte hem tidigt, redan 21.30... men men så blir det inbland.
Idag har vi bara varit hemma, jag bakade i morse ( dom där snurriga kakorna samt vitchoklad och jordgubbsmuffins) och Marcus har varit ute och snickrat. Jag och barnen va ute och lekte, gungade och hälsade på grannens hästar!

Nu på kvällen har barnen badat och vi har ätit lite mat, bakpotatis och revbensspjäll! Imorgon börjar höstlovsveckan, och den kommer gå fort som andra veckor gör! Vi har en del saker inplanerade, mest fikaträffar men det är trevligt!

Inga kommentarer: