fredag 8 oktober 2010

FREDAGSMYS!



Bilderna är från i morse när Hugo badade... han är helt tokigt när han badar. Skvätter vatten och plaskar, och det senaste är att resa sig till stående sen bara slänga sig ner så det skvätter vatten överallt!!
Idag hade vi en riktigt skön morgon. Tuva åkte till dagis tidigt, sen hämtade Marcus henne och så fick hon va med honom på jobbet och sen åkte dom till Lysekil och hämtade Emma. På så vis va jag och Hugo själva hemma hela förmiddagen. Gjorde inte så värst mycket, plockade i ordning.. tog hand om disken, Hugo badade och jag duschade.
Vid 13 tiden åkte vi till stan där vi skulle möta upp Hampe och Maria, sen åkte vi till Lina, Vilma och Molly där vi fikade tillsammans med Linas systrar Ylva och Mona och Monas dotter Cajsa..
Åh, Lina hade bakat så jäkla goda cupcakes.. en med hallonfyllning och hallontopping, en med choklad och creme cheese, och en med maräng, vaniljsås och banan!!
Barnen lekte och när Hugo va trött åkte vi hem. Hemma väntade Marcus, Tuva och Emma som stod och lagade middag, Enchilladas stod på menyn för kvällen, gott!
Nu leker Tuva och Emma skola inne på Emmas rum, är väldigt kul att sitta och lyssna på dom. Tuva lär sig väldigt mycket, både bra och dåliga saker av Emmisen:)
Hugo sover, han är snorig och hostig så jag vet inte riktigt hur denna natten ska bli..
Imorgon är det lördag, då får vi besök av Håkan som ska hjälpa Marcus att koppla in kaminen. Sen på eftermiddagen ska jag iväg på en grej, berättar mer på söndag!
Kram kram

Inga kommentarer: