tisdag 19 oktober 2010

Emma 6 år!!!


Idag fyller denna tösabiten 6år, tiden går så fort... jag kommer så väl ihåg dagen då hon föddes. Jag kanske inte var världens gladaste människa just då, med tanke på att både min och Marcus värld höll på att förändras på många sätt..
Men nu står vi här 6 år senare och Emmisen håller på att växa upp och bli en stor tjej. Idag är hon hos sin mamma och firar, men kommer till oss på fredag och på söndag ska vi ha kalas här hemma!
Vi har en leidg mysdag. Tuva ville inte gå till dagis, så då får hon vara hemma.. skönt efter gårdagen.
Ja igår åka vi mycket bil fram o tillbaks, till dagis 8.30, sen hämta Hampus sen till Vbg och hämta Marcus som lämnat sin bil på service... sen va vi hemma till 11.15 då vi åkte till dagis och hämtade Tuva, sen klippte hon sig och vi åt lunch på MAX... sen hem och fixa Tuva och packa gympakläder, sen vid 16.10 åkte vi till dagis där det va fotografering och sen vidare till NIF gympan, och tillsist lämnade vi av Hampus!! hem och få i barnen kvällsmat och sen va det dags för dom att sova..
Idag blir det som sagt mycket lugnare... Vädret är uselt så vi ska bara vara inne. Just nu sitter Tuva och pusslar och Hugo röjer runt.
Hade tänkt att vi skulle baka bullar idag, gott!
Ha en bra dag, kram

Inga kommentarer: