söndag 24 oktober 2010

KALAS SÖNDAG!


Idag har vi haft 33 + 6 års kalas! Min syster Maria och Emma:)

Morgonen började inte bra, Hugo har haft en mardrömsnatt med skrik, tårar, hosta och hög feber. Vid 06 gick vi upp och gosade i soffan, ringde 1177 för att få en tid på akuten, befarade öroninflammation och så flämtade han när han andades.
Men dom på sjukvårdsrådgivningen tyckte inte att vi skulle åka till akuten förrän vid 10 pga att läkarna va upptagna med ronder mm.
Så vi grejade lite hemma, bakade tårta och åt frukost. Marcus och Hugo åkte till NÄL och jag satte igång och städa och fixa!
Är skönt att ha kalas emellanåt för då städar man och får fint!! Blir lätt kaos hemma hos oss med 2 vuxna och 3 barn..
Marcus och Hugo kom hem.. doktorn hade tyckt att han va lite röd i halsen och hostade, så det blev Ventoline hostmedicin. Och sen koksalt och nässpray för att undvika att öroninflammation skulle blossa upp.
vid 14 kom alla gäster och vi var många som vanligt... min mamma, pappa, mia, hampus, liza, Melle, Affe, Ellinor, Ebba, Willy, Cattis, Lotta, Johan och Martin!

Mumsade massor med goda kakor och budapestrulle! Emma fick massor med fina presenter, en armandsklocka, thermobyxor, köksmöbler, lampor och akvarium till dockskåpet, väst, väska, förkläde, 2 klänningar, scrapbookingsaker, och en lite fluffig leksakshund med koppel.

Tuva fick oxå lite presenter av dom som inte kunde komma på hennes kalas..så hon fick oxå en väst, väska och ett set med grejer att dekorera t-shirtar med!

Nu slappar jag i soffan, blir en tidig kväll... tror ju inte att Hugo kommer sova så gott inatt tyvärr, så det gäller att förbereda sig på det värsta!



fina Ebba va ett riktigt charmtroll
Hugo va fin en stund med skjorta och fluga... sen fick han en feber topp och hamnade i boxer kallingar!
Budapestrulle med fyrverkerier

lite släktfoto... nästan alla av syskonen Iveström med barn
Affe och Ebba
systrana bus
världens härligaste ungar!!

1 kommentar:

Ellinor sa...

Vilka fina kort du tog, har tjuvat några :P och Tack för ett fint kalas! Vi syns snart hoppas jag! Kramar på er allihopa!