lördag 1 maj 2010

en seeeg lördag

Japp, idag har vi varit såååå sega. Har knappt fått gjort nåt känns det som. Va ju på partaj igår. Ullis o Erik hade inflyttningsfest:)
En väldigt trevlig kväll med världens bästa kompisar!! Smarrig plockmat och massor att dricka. Åkte hem vid 00.30 för jag kände att jag ville utnyttja natten och få lite sömn när man ändå va barnledig... Marcus stannade kvar och kom in puttrande på Eriks åkgräsklippare några timmar senare... jag vet han är knäpp.

3 söta tjejer
Jessica och Andreas
nästan hela gänget
Hugo och Tuva va ju hos barnvakter så vi fick ju sovmorgon i morse. Välbehövligt! En smarrig frukost bjöd älskligen på, äggröra och bacon!
Sen kom Mia hem med barnen då åkte vi till Ullis och Erik och fikade lite.. efter det slappades det i soffan och när Mia åkt hem åkte jag och handlade lite mat på Willys. Sen blev det grillning hemma hos oss, Erik kom förbi oxå för Ullis jobbade kvällen så han va själv. Kycklinggrillspett med ris och egengjord jordnötssås. Jätte gott. Tittade på en Wallander film och nu ligger vi här åter igen i soffan och slappar. Nog dags att sova snart faktiskt.

Inga kommentarer: