torsdag 13 maj 2010

ULLARED

Japp... det blev nästan ingenting med ingenting... Marcus skulle ju till Tyskland med Erik, men den resan ställdes in.Och jag, mamma, syster yster och mammas jobbarkompis skulle ju till Ullared och sova på campingen en natt, men så backade mammas jobbarkompis ur hon med. Så då va det bara vi 3 kvar, vi som inte ens hade det som plan från början..

Så vi ändrade planerna, för vädret skulle ändå inte bli så bra. Så stugan avbokades så åkte vi till Ullared över dagen istället. Så vi åkte klockan 8 imorse och va nere i Ullared vid 10. Ingen kö, dock vääälidgt mycket folk där inne. Men det gick ändå smidigt.. Lite gött att gå runt att kika utan att behöva hysteri handla. Nu köpte jag bara 1 påse! Japp, ni hörde rätt.
En god lunch åt vi och sen kikade vi lite i affärerna runt om och sen bar det hemåt, med en liten sväng runt Källsjö... men ostkakestället va stängt :(

Imorgon är det fredag och klämdag så de flesta jag känner är lediga, göttigt! Har inte så jätte mycket inplanerat förutom att vi ska till familjen Gertgård en sväng och sen till frisören med Tuvisen. Hörs imorgon, kram!

Inga kommentarer: