måndag 17 maj 2010

Då va det klippt... ;)

Jajamensan, va ju på NÄL idag på Öron/Näsa/halsmottagningen med Hugo killen. Doktorn kikade lite på tungan, men beslutade snabbt att det skulle klippas. Så lite bedövningsspray sedan fick jag hålla i hugos armar, medan sköterskan höll i hans huvud och så klippte doktorn. Åh min stackars kille grät... gjorde ont en stund, men mest arg va han för att vi höll fast honom. Sen blödde den lite så det rann ut ur munnen ner på dregglisen!
Men snabbt gick det. Nu hoppas vi på att det ska gå bättre med ätandet av "mat" som han får på sked och han tar nappen. För grejen är att han vill ha nappen o snutta på, men han kan inte behålla den i munnen!

Och när vi kom hem så ringde de plötsligt från Klinisk Fysiologi på NÄL, så på onsdag ska Tuva dit och göra ett ultraljud på hjärtat. Så det blir 4:e besöket på NÄL på 3 veckor för våran del... haha, klippkort kanske?
Äh, jag tror att det går bra med Tuva så vi är inte så värst oroliga!

Nu ska jag strax börja med middagen till mina älsklingar som kommer hem snart. Blir lyxmat idag på en måndag o allt, potatisgratäng med helt underbart goda kyckling grillspett!

2 kommentarer:

Malin sa...

Låter helt underbart med kycklingspett - hur gör du dem?
Nu har äntligen Alice o Sixten somnat så nu ska du få mejl med recept som utlovat - håll till godo :)

Malin Iveström sa...

Malin- ja du dom underbara grillspetten är så enkla att man köper färdiga på Willys, 150 st i ett pkt... bästa sorten är den med Satoy marinering:)

Tack för recepten,lät super gott! Ska prova nån av dem till helgen..
Varför bloggar inte du föresten, är jätte sugen på att läsa om dig och din vardag:) Kram