fredag 7 maj 2010

Nöjd med dagen

Japp, då va det kväll igen och snart dags att sova! Dagen har varit bra, vi har gjort det vi hade tänkt och lite till:)
Åkte till Skräcklan och mumsade våfflor, men måste faktiskt säga det... mina är godare:) Får börja kalla dem "Vesten våfflor" Mmmmm....
Sen blev det lek på lekplatsen, men fasiken va det blåste. Fick jätte ont i öronen och frös som en tok. Men tjejerna va glada och lekte massor med Jonas! Jag och tjockisen Angelica tjötade mest, inte långt kvar nu tills det föds en mini Ulldahl! Längtar!!

Sen åkte vi till Putte, Liza och Melker.. sa hej och lämnade 2 pkt blöjor som vi köpt fel och en skiva med lite kort på Melle. Sen hem och då va klockan så mycket så det va dags för barnen att sova. Då satte Marcus igång med bygget av trädäcket vid sandlådan, och efter en stund gjorde jag honom sällskap. Tycker själv att jag va jätte duktig som mätte och sågade med stora MONSTER SÅGEN... livsfarlig juh. Gav upp vid 21.30 för då började det bli kallt, men Marcus kom inte in förrän nu... för nu är det bäcksvart!

Till morran ska vi fortsätta där ute, sen är det dags att snygga till oss och åka på Linus konfirmation vid 12 i Gärdhems kyrka, efteråt blev det fika och så hemma hos dom. Sen hem och fortsätta snickra, och sen runt 17-18 kommer Bullen och Körven hit... eller ja, Ullis och Erik! Då blir det god mat, och lite gott att dricka!

Lilla My?

Hade lite pysselkväll igår

Busiga tjejer i Skräckelstugan

Hugo fick smaska på tummen

och Tuva åt mest grädde

gungade i häftiga gungan, en sån skulle vi haft...
kittlar i magen:)

Inga kommentarer: