söndag 2 maj 2010

BRÅLANDA!

Japp idag har vi varit i Brålanda. Marcus har lagt ut takpannorna på taket så nu är snart hela taket färdigt:) Har ju varit riktigt skönt väder idag.
Så det va Marcus, Martin och Ante som grejade på taket. Medan jag, Tuva, Hugo, Lotta och Johan + 2 busiga hundar satt på marken och tittade på. Lekte en stund på lekplatsen, grillade korv och fikade och så gick vi förbi familjen Broberg en sväng och sa hej.


När vi kom hem grejade vi lite ute... mätte upp vart altanen ska gå. För nu i mitten av veckan kommer det en firma och gräver ner vår nya avloppstank, sen ska det grävas och fixas runt huset innan det är dags att börja bygga altanen. Guuud vad jag längtar. Tänk att kunna öppna altandörrarna och gå ut och sätta sig i lä mot en vägg och bara njuta medans barnen leker bredvid!!

Nu väntar snart sängen... är riktigt trött!

4 kommentarer:

Malin sa...

Åh vad härligt det låter med altan! Hoppas ni hinner njuta av den i sommar!?

Våran uteplats är inget att hurra för; skuggig, ruggig o kall. Men jag har blivit lovad ett soldäck...om si sådär 2 år :) Det är mycket som ska göras med huset innan...suck.

Malin Iveström sa...

Malin -Ja, en altan ska bli så skönt att få! Och vi hoppas att vi kommer hinna njuta av den i sommar, i alla fall en del av den. Kommer även att glasa in en del nästa år, så då kan man utnyttja den både tidigt på våren och sent på hösten.

Vart bor ni någonstans?

Malin Iveström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Malin sa...

Vi bor i Hällestad, en liten by utanför Floby, utanför Falköping. Här luktar det skit o är mer djur än människor, men det är verkligen landet o vi stortrivs ;) Men vi har som skönt är bara en hund, inget annat :)

Ha det gott!