söndag 20 september 2009

Trött efter gårdagen

Hej hallå!
Ja här hemma är vi en aningen slaka efter en hektisk dag igår. Kl 8.00 åkte vi mot Borås Djurpark, va ju som sagt Elfsborgsdagen där så det va massor me Guliganer, bland annat pappa och Hampus som sprang runt i parken och jagade autografer och idolfoton från fotbollsspelarna. Vi andra lite mindre fotbollsintresserade tittade mest på djuren. En riktigt mysig dag med underbart härligt väder. Skoj att komma dit så här lite på sensommaren/hösten då vi nu fick se massor med ungar till djuren som fötts under sommaren!
Hann tyvärr bara ta 1 kort med kameran innan den dog, batteriet tog slut efter att Marcus fotat hela kvällen på Webshops personalfest... men har nu snott lite kort från mammas kamera.
fika paus med våfflor
aporna

elefanterna som busade med frukosten
åh titta giraffer, sa vi till Tuva. Men hon va mer intresserad av alla småfåglar..


Emma, Tuva och pappa
Liza, Melker och farmor/mormor

lyxigt att få snålskjuts av pappa
Va hemma igen vid 16 tiden, då slappade vi innan det va dags att åka till stan igen. Kräftskiva hos Putte och Liza blev det resten av kvällen. Dock en väldigt lugn och mysig sådan. Mumsade räkor/kräftor/paj och annat gott! Emma somnade i deras säng medan Tuva höll sig vaken tills det va dags att åka hem vid 22.15...
Idag har vi hunnit med att handla lite mat på överby, jag, mamma,Tuva och Emma. Sen har vi fikat. Nu sover Tuva lite middag och Emma leker ute med sina dockor. Marcus och Andreas snickrar på övervåningen.. ska laga lite lunch till dem sen!

P&K

1 kommentar:

Maria J sa...

Har du några söta kort på Teddy får du gärna maila dom till mig. Ha en bra vecka. Kram