torsdag 24 september 2009

Hemma och myser


bilden är från häromdagen när Tuva badade och målade halva badrummet med tvålkritor! haha


God morgon! Idag har vi en mysmorgon utan måsten. Tuva är ledig från dagis så då kan man gå i pyjamas hur länge man vill:)
Men vi ska faktiskt åka och leka med Tuvas kompis Minna sen. Hon och hennes mamma och pappa har flyttat till hus så det ska bli spännande att se hur de har det. De bor nästan mittemot oss på andra sidan älven, men man måste åka runt hela thn för att komma dit, knäppt!
Tänkte köpa med en lite present till Minna som fyllde 2 år dagen efter Tuva...och för er som inte vet så är jag och Minnas mamma Susanne sysslingar, men har aldrig umgåtts innan. Men sommaren för 2 år sedan gick vi i samma föräldragrupp och sen träffades vi på BB, och efter det har vi försökt att träffa någon gång emellanåt. Hoppas på att kunna träffas ganska ofta sen för Minna ska oxå bli storasyster, och då kan ju stor tjejerna och små bebisarna leka med varandra!

Nä, nu ska jag slänga ihop en kladdkaka och sedan hoppa in i duschen. Efter det ska tvätthögen vikas och sen ska jag avnjuta kakan med Tuva och mormor!

Imorgon ska jag ut på galej.. haha. Ska på after work med jobbet. O´learys har premiär i sina nya lokaler, gamla BR! Så det ska bli spännande att se hur de fått ihop det. Ska äta lite gott och dricka några alkoholfria drinkar!

I helgen ska det snickras för fulla muggar! Helt underbart. Vårt sovrum är klart byggnadsmässigt, nu väntas det spackling och målning, sedan golv,fönstersmygar, golvlister, element och dörr!! Wii... Om någon är sugen på att spackla och måla så är ni välkomna!!
Har inte riktigt bestämt färger än... vita väggar blir det, och någon vit bets på plank väggen, men balkarna i taket?? Vita eller mörka?? Och tjejernas rum? Blir vitt med en målad fondvägg. Funderar på ljuslila i Emmas rum, men Tuvisen hon ska promt ha blått.. jaja.. vi får se. Hennes rum ska ju i o för sig gå i ljusrosa, ljusgrönt och ljusblått inredningsmässigt så det blir kanske inte så tokigt ändå!

Nä en dusch va det nu, hörs sen!

2 kommentarer:

MissJeni sa...

Söt bild på din dotter :)

Anonym sa...

Hejsan!´Har jag uppfatat det rätt att det är två olika fotograferingar? Isåfall är det 400kr per styck men lägger man till 100kr så får man tre fotograferinga, eller om ni har någon till som vill fotas samtidigt.

Kram Madelene