måndag 21 september 2009

En ny vecka... igen!

Hej!

Japp, måndag igen.. tiden går så jäkla fort! Snart är det jul och då kommer bebisen... galet!

Nå, igår var det söndag. Hände då? Handlade mat, fikade, barnen lekte, åt middag hos mamma och pappa, och killarna snickrade en massa där uppe! Nu är det gipsat i sovrummet så nu kan man spackla... wiii:)

Idag händer det inte så mycket, hade sotaren här som gick brandskyddskontroll. Fick godkänt,det är ju bra!
Om en stund ska jag och Tuva åka till dagis, vilket hon inte vill som vanligt. Ursh och fy vad det gör ont i mitt mammahjärta.. Hon som trivdes så jäkla bra på gamla dagiset, så är vi dumma och byter till ett ställe där hon inte alls vill vara. Jaja, kör på denna veckan oxå. Sen tänkte vi nog be att få prata med fröknarna och kolla vad de tycker. I värsta fall får vi leta efter ett annat dagis som passar Tuva bättre. Ett "vanligt, traditionellt dagis"!
Jag själv har inga planer alls för dagen... vi får se vad som händer helt enkelt. Marcus har åkt till Lysekil med Emma. Det va dags för återbesök till astmaläkaren nu kl 10.00, så Marcus är inte tillbaks förrän tidigast kl 12.. och han kände att det blev en väldigt kort arbetsdag så om han hade tur kunde han vara ledig istället och fixa på övervåningen. Jaja vi får se hur det blir!

Bye bye

Inga kommentarer: