söndag 6 september 2009

Söndag!

God kväll...
Tänkte bara berätta lite snabbt om helgen, bilderna säger väldigt mycket...

Va på Hampus 9 års kalas, han fick massor med fina presenter... mest kläder, men han är lika glad ändå. Och av oss fick han pengar, kattmat och en...kattunge! hihi fast har får den inte på riktigt förrän i november!Ett riktigt kak kalas blev det med muffins, bullar, kolakakor, äpplepaj och tårta!

söta kusinerna busade som bara den..

Hampus försökte sig på att ta ett litet familjekort, lyckades tyvärr inte så bra. Ingen tittar in i kameran, och Tuva får ett tokbryt...


Efter kalaset åkte vi en runda och hämtade upp kompisarna. Tuva och Emma åkte med mormor och morfar hem och sov där medans vi tillbringade kvällen hos Ullis och Erik. Bjöds på smarrig hemmagjord pizza! Vi tjejer sjöng singstar senare på kvällen medan killarna drack Whiseky på altanen!

Erik och Andreas

ICA Stig? eller nä Jonas och Ullis




Ja det va typ våran helg. Vaknade upp idag med helt galen huvudvärk och bihåleinflammationen som blivit 10 ggr värre.. Ursh!
Men åkte ändå med mamma och pappa till Backamo och gick på Bonden och Skogens dag. När vi kom hem fick vi fika besök av Marcus pappa och lillasyster Lotta!
Sen va jag duktig och tvättade och städade bilen medan Marcus klippte gräset. Tjejerna gick upp till mormor och lekte i lekstugan och då passade jag på att sova..
Mår lite bättre nu, men det gör jätte ont under ögonen och i näsan! Kan inte luta mig neråt alls för då känns det som om huvudet ska sprängas...
Tuva är oxå förkyld och hade feber igår.. hon hostar och är lite små hängig så hon får vara hemma från dagis imorgon!

1 kommentar:

Maria J sa...

Hoppas ni kryar på er snart. Hampus längtar tills han får träffa Teddy imorgon! Kram på er!!!