söndag 11 juli 2010

trååååk

Ja det va längesen vi hade såhär tråkigt!! Har suttit dom senaste timmarna och gjort ingenting. I o för sig är det för varmt för att göra nåt.. men det blir väldigt tråkigt i längden.

Körde Cattis till tågstationen vid 12 och då kom värsta regnskuren och lite åska, men när jag kom hem va det uppehåll igen. Lagade lite lunch sen gick tjejerna upp till mormor och badade för 2:a gången... då passade jag på att sova lite middag tillsammans med Hugo!
En liten fika hos mormor när vi ändå va där och hämtade barnen och sen har vi som sagt inte gjort nåt.. konstigt igår va det fullt hus här hemma med massor med folk som hälsade på, men idag är det ingen som vill komma på fika :(
Marcus och Tuva gör middag nu, fick se till så tjejerna gör lite olika saker för de bråkar bara med varandra. Tror dom är trötta båda två, så det blir sängen tidigt för dom. Lite mat, en dusch och sedan sova!

Jag och Marcus ska bara slappa ikväll, äta något smarrigt.. har kvar ananaspaj sen igår, sen ska vi nog se nån bra film. Nån bra ni rekommenderar?

Imorgon är det måndag igen och då ska vi få träffa lilla underverket Benjamin!! Ska bli så mysigt.. vad har vi annars inplanerat i veckan tro?
Tisdag tror jag att vi skulle få lite fika besök på förmiddagen av Andreas, Jessica, Alexander och Arvid...
Onsdag eller torsdag om det är fint väder ska vi ta båten och åka och bada.
Fredag åker jag och Jennie till Göteborg på LARS WINNERBÄCK!! Hoppas på att det blir fint väder eftersom det är en utomhus konsert.
Lördag åker vi nog in till stan och kikar på Fallens Dagar.

Ska åka och plocka jordgubbar någon dag oxå är det tänkt.. bara vädret är bra, förra året när vi plockade regnade det så mycket så att vi till och med kunde vrida ur trosorna för att de va så blöta.
Har ni några smarriga recpet på vad man kan göra med jordgubbar? kommentera gärna!!

1 kommentar:

Maria B sa...

Härligt med denna värme :) Var hos en kompis i helgen och hon hade gjort marängbottnar med riskrisp i och lagt massa grädde, jordgubbar o vaniljglass emellan :) DE va gott!!!