fredag 23 juli 2010

Fredag

Hej hej, igår hade vi en riktigt mysig kväll! Åt fantastiskt god mat på Alberts...
Marcus åt en grillad entrecôte från Dalsjöfors med dragonsmör, rödvinssky och pommes Anna

och jag åt kvällens fångst.. (Röd tunga, tror jag att det va) med citron- och smörbrynt blåstång från västkusten, ljummen skaldjurstartar och musselsås
Efter maten tog vi oss en skön promenad ner till stan och gick nere vid kanalen. Tog en efterätt på strandgatan, chokladpannacotta och en kladdkaka med vitchokladmousse! Riktigt mastigt och mättande.
I väntan på att Erik skulle hämta oss gick vi en till lite promenad, då förbi Butlers uteservering.. och vilka satt där om inte kändis eliten som det talas så mycket om. Gustaf Skarsgård, Lars Von Trier, Peter Andersson mfl..
Barnen hade varit jätte snälla mot Ullis och Erik. Skönt! Då kan vi lämna bort dem med gott samvete någon mer gång! Och båda två sov vid 22 när vi kom hem:)
Idag är Marcus på nya jobbet och kollar läget, han slutar nämligen på Webshop för att istället bli IT ansvarig på Junkyard!
Jag, Tuva och Hugo ska snart åka in till stan för att säga hej till syster yster som står och sliter i hobbyaffären i stan.. så vi går nog en sväng sedan ska vi äta lunch ihop!
Så hopp in i duschen.. kram

Inga kommentarer: