måndag 26 juli 2010

Imorgon väntar picknick...

har precis stått och gräddat pannkakor som vi ska ha med imorgon på vår mysiga picknik! Antonio och Anina kommer hit med sina små tjejer Milla och Amelie. Vi ska åka båt och stanna och äta på nån mysig ö i Öresjö!
Vi hoppas att det blir en solig dag, precis som väderprognoserna visar.. men man vet ju aldrig!
Lovar att uppdatera er med massor med bilder!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, mina kottar sover så gott i sina sängar! Åh, det gäller att njuta för det är verkligen hur lätt som helst att få dom att sova på kvällen just nu! Men vet att det tyvärr inte håller i sig.. när som helst börjar säkert nån krångla och då kommer nattningarna vara en pärs..
Vi försöker dra ner på Hugos middagslurer på dagtid. Inte det lättaste med tanke på hur sur han blir när han är trött. Men idag sov han en längre stund på förmiddagen, en kortis i bilen på väg hem från Överby och sen en lite längre stund på eftermiddag. Och nu somnade han vid 20.30!!
Han börjar bli liiiite bättre med nappflaskan oxå, han skulle ju kunna äta var tredje timme om han fíck bestämma... men det får han såklart inte. Men så krånglar han ju med den vanliga maten, så då blir det ju nappflaska med ersättning, ja vällingen är inte alls lika god.. knasboll! Fast vet att Tuva va precis likadan!
Ja dessa små barn, man blir inte klok på dom... tänk om man kunde förstå vad dom tänker ibland!

Inga kommentarer: