tisdag 30 november 2010

Tisdag... sista dagen i november!

Ja imorgon är det en ny månad, december och allt! En galen månad på många sätt, massor att längta efter!
om 16 dagar fyller vår lille prins Hugo 1 år, fattar ni 1 år... vart har tiden tagit vägen? Tycker på ett sätt att det är skönt att han växer till sig och blir en stor och duktig kille, men min lille bebis då? Med tanke på att vi nog inte kommer skaffa några mer barn är det med lite sorg i hjärtat man ser tillbaks på den underbara bebis tiden... och veta att man aldrig får uppleva samma sak igen..

Idag har varit en mysig dag. Ellinor och Ebba kom hit och så även Madelene som va så gullig och tålmodig och tog massor med fina kort på barnen... klart man måste föreviga dem innan dom växer upp och blir allt för stora!
Tuva är ju van, värre var det med små trollen som va fulla med bus och bara ville rymma hela tiden.
Jaja, efter fotograferingen fikade vi i flera timmar och när Ellinor o Ebba åkt hem somnade barnen gott i soffan, helt slut båda två!
Pappa Marcus kom hem innan 16 för ovanlighetens skull... fast så vidare rolig är han inte. Ni vet när killar är förkylda så är dom ju dödssjuka... ja nuu ligger han bredvid mig här i soffan under en filt och snarkar sen en timme tillbaks.
Jag har kokat lite smarrig knäck så här på kvällskvisten... vill du ha recept, kika in på www.fikadrottningen.se

Imorgon är det dagis som gäller för Tuvisen och sen vid 13 ska vi till barnmottagningen för återbesök. Tuva har ju astma mediciner som dom vill se hur dom funkar, och det är bra för det funkar ju inte alls. Kräks varje gång vi försöker ta den..
Sen ska vi hem och praktiskt taget vända.. för sen ska jag iväg på föräldrarådsmöte på dagis!

Ha det så bra, så hörs vi imorgon!

Inga kommentarer: