söndag 14 november 2010

Fars dag...

Ja idag är det fars dag, det firar vi inte så super mycket. Igår däremot när vi hade fikabesök av Håkan, Gun och Andreas njöd vi på smarrig marängtårta. Receptet hittar du inom kort på fikadrottningen.se

Jo Håkan va här och hjälpte Marcus det sista med kaminen så igår premiär eldade vi för första gången:) Men det ska ju även fixas en sotningslucka till källaren och sen ska murstocken snyggas till och målas och sen måste sotarmästaren inspektera och godkänna!

Syster yster va här igår och hälsade på oxå, vi åt lite mat ihop och sen va det bara slappning i soffan resten av kvällen!!
Idag vaknade barnen tidigt, 06.00... ursh o fy! Men Marcus gick upp med dom så jag fick sova till 8 i alla fall. Duschade, åt frukost sen åkte jag och Tuva till Överby och handlade mat och en fars dags present till Marcus!
Han fick vantar, plånbok, lotter och choklad:)
Hugo är lite små dålig och har varit det sen i fredags, tror inte det är nåt smittsamt men magen är helt kass på honom. Ursh o fy vad han bajsar... blä. Fick gå upp i natt och byta både blöja och pyjamas på honom. Jag tror att det beror på tänderna, är ju dom 2 framtänderna upp som spruckit igenom...
Jaja fick i honom lite majsvälling som ska vara stoppande, sen får det bli lite blåbärspuré sen!

Klockan 17 ska vi på middag hos Marcus pappa. Åh gött att slippa laga mat, älskar att bli bortbjuden!!
Tyvärr blir man det alldles för sällan, är oftast jag och Marcus som är så generösa hela tiden och bjuder folk på middag varje helg. Men som sagt väldigt sällan blir man bjuden tillbaka..

Inga kommentarer: