söndag 11 april 2010

SÖNDAGS FRUKOST!


God kväll!
Sitter här i soffan nu och bara slappar... har varit en händelserik dag. Först så fick vi ju frukost besök. 8 glada gäster fick vi runt frukost bordet. Och god frukost blev det oxå, nybakat bröd, ägg, äggröra, bacon, amerikanskapannkakor, frukt mm...
Efter frukosten gick vi en promenix o kikade på Ullis o Eriks nya hus. Sen när alla åkt hem fick Marcus o Erik för sig att åka till Ulricehamn och titta på en traktor de funderat på att köpa. Så jag, Tuva o Hugo hängde på.. kanske inte den roligaste bilresan.. och ja vi stannade ju i Ulricehamn i säkert hela 20 minuter innan vi for hem igen en traktor rikare men några tusenlappar fattigare. Traktorn kommer dock inte hem förrän i veckan.
Imorgon är det ny vecka, och Tuva ska till dagis igen efter 1 ½ veckas ledighet! Sååå skönt tycker jag. Och det tror jag att hon med tycker.
Veckan blir oxå händelserik, eller i alla fall på tisdag för då ska jag åkta till Ullared med Jennie och på onsdag blir det babymassage igen, sen på lördag flyttar Ullis o Erik så då ska vi hjälpa dom!
Ha det gott, kram

Inga kommentarer: