onsdag 28 april 2010

BVC OCH MASSAGE

GOD MORGON!

Klockan är 8.30 fast det känns som om den är mer, för vi har varit vakna sen kl 6...
Då vaknade Hugo och va hungrig och bara en stund efter det vaknade Tuva och va jätte ledsen, för hon hade kissat i sängen.
Dumma blöjor, ja för det är faktiskt blöjornas fel. I fredags storhandlade vi och då köpte vi 2 stora kombipack lådor med blöjor till barnen. Men Marcus råkade ta fel till Tuva så hon fick up&go blöjor. Något vi inte använder på henne eftersom hon får utslag av resåren. Men då vi inte hade några andra blöjor fick det bli dom ändå igår.. men de va kassa eftersom de inte höll tätt. Så det va bara att kasta in henne i duschen och sen på med kläder. Så båda barnen va påklädda och klara innan klockan hade hunnit bli sju. Inte ofta det händer.
Nu har vi ätit frukost, och jag har precis varit nere i tvättstugan och slängt in en maskin med tvätt. Känns som om vi alltid tvättar..

Nå vad händer idag? Tuva ska till dagis kl 10.45, sen ska Hugo till BVC. Ska bli spännande att se hur mycket han väger:) Har föresten fått tid till Öron-näsa-halsmottagningen nu så att de kan kolla på hans tungband ifall det eventuellt behöver klippas av. Så den 17 maj är det dags!!

Efter BVC går vi nog en vända på stan innan vi ska åka till öppna förskolan och gå på babymassage. Sen efter det måste jag åka och köpa nya blöjor till Tuva och sen hämta lill tjejen på dagis. Marcus ska till Gbg i eftermiddag med Affe så vi blir ensamma ikväll med, hoppas att han inte kommer lika sent som han gjorde igår kväll dock.

Nu ska jag duscha i vanlig ordning, sen fixa lite hemma innan vi ska åka! Hugo ligger så gott och sover i Tuvas vagn nu, för hans vagn har Marcus bökat in i lilla bilen. Så man får passa på medans gnällisen sover... för fy vad han har gnällt och grinat inatt.

3 kommentarer:

Malin sa...

Låter illa att kasta in Tuva i duschen... ;)
Här läcker blöjorna också ofta på natten, säkert en gång i veckan...ändå är det comfort fit. Uäk!
Och ja, man tvättar hela tiden..
Ta hand om er o försök sova lite!

Malin sa...

Förresten, recept kommer snart..två om det går bra! ;)

Malin Iveström sa...

Malin- haha, ja att KASTA in Tuva i duschen lät lite illa, håller med.. haha

Vi har haft tur med blöjorna annars, kör på Liberos Comfort Fit på båda två utan läckage.

Fick allt sovit liiite bättre inatt!
Och ja, självklart får du dela med dig med så många recept du vill:)