söndag 16 augusti 2009

MAT!!!

Denna dagen verkar bestå av, ja mat... äter konstant!
En god frukost blev det med te,smörgås, jucie,kokt ägg och en skål med cornflakes.
Fick fika besök av Antonio,Anina och Milla och då passade vi på att bjuda på vad som skulle blivit gårdagens kvällsmat men som vi inte orkade då vi mumsade godis istället... jo räkmacka. Som sedan avslutades med en budapestrulle... smaskens!
Nu är det middag som står på tur, och då blir det grillat kött med färskpotatis knyten på grillen. Ska bli så gott så!

Imorgon börjar Marcus att jobba så jag och Tuva blir själva hemma... ja typ alla jobbar, förutom mamma och pappa som är på semester i Skottland! Ska dock upp och lämna bilen på reparation, service och däckbyte vid 9 tiden imorgon, och så kommer snälle storebror Putte och Melker och hämtar oss i Vbg och kör hem hos! Tisdag är det BVC besök för Tuvisen som gäller, egentligen brukar det inte vara något vid 2 års ålder men då hon väger lite för lite så får vi ta en extra koll!
Sen blir det nog någon fika på stan!

Fasiken vad det blåser ute, fick gå ut imorse och packa ihop våran paviljong som blåst ner för typ 3:e gången...så nu fick det vara nog. Blir det mer ute fika så vi sitta vid bordet under bar himmel och hoppas på att slippa regnskurarna!
Konstigt att hösten kan komma så fort. Lite mysigt men man undrar ju vart sommaren tog vägen. Hade så många planer för sommaren, men som inte blev av pga vädret. Och de veckorna det var fint så jobbade vi.Får hoppas på att det här ruskvädret som drar förbi försvinner snabbt så att man i alla fall kan njuta av lite sol... Men som sagt, idag trotsar vi vädret och grillar ändå!

Nä nu ska jag duka inför middagen, P&K!!

1 kommentar:

Maria J sa...

Inte roligt att vara sjukskriven. Passa på att vila så gott det går. Själv börjar allvaret om några timmar. Ska snart sova för annars kommer jag aldrig upp. Puss och Kram på dig. Saknar er. Hann inte komma ut i helgen.
Syster