söndag 10 maj 2009

Snart är helgen slut!

Helgen går fort! Söndag redan.. igår blev det en slappdag på förmiddagen. Marcus och Tuva körde mig till jobbet. Jobbade mellan 13-17.15 och sen hämtade de upp mig och då åkte vi till Ullis och Erik. Satt och tjöta och de bjöd på smarrig mat, potatisgratäng med grillad kyckling:) Tuva var en riktig busunge som verkligen visste vad hon skulle göra för att linda de båda runt sitt lillfinger och både få godis och smarrig dricka. Fast efter ett par godisar sa mamma och pappa nej och då nöjde hon sig med gurka. Hon somnade gott i bilen och sov till tre inatt, då vaknade hon och var ledsen. Något hon gjort de senaste veckorna. Jäkligt jobbigt eftersom det enda som funkar är att lyfta över henne till våran säng så hon får fortsätta att sova där.
Nu har vi precis ätit frukost och jag har varit duktig och gjort en lunch låda, eller så avancerat va det inte. Snabbmakaroner och falukorv.. men bättre det än att lägga 80 spänn på lunch på Briggen.
För idag blir det jobb minsann.. 10-17.15.. så jag missar Marcus lillasysters kalas. Så Marcus och Tuva får åka själva.
Imorgon är vi lediga och förhoppningsvis friska, så vi kan göra något skoj med gott samvete! Mammsen och pappsen kommer ju hem idag oxå från Ryssland.. spännande att höra hur de haft det!

KRAM

Inga kommentarer: