fredag 8 maj 2009

Knock out

Ja då var det fredag.. min 3:e dag att vara hemma nu. Hade varit roligare om man hade varit pigg. Igår tog jag mig lite ork att åka och handla lite mat på Willys, välbehövligt.. förstår inte vem som äter oss ur huset hela tiden? Åkte hem och la oss på soffan och slumrade lite. Vid 15 kom Melle Pelle som vi sen innan vi blev sjuka lovat att passa då hans mamma skulle jobba och pappa var på kurs. Men det gick fin fint, de lekte så snällt. Marcus kom hem oxå och då gick vi ut lite, men fy vad det blåste. Så jag gick snabbt in igen och började med middagen. Ris, kyckling och currysås. Blev ruggit god, synd bara att jag har så ont i halsen. Vid 18.30 kom Putte och hämtade sin busunge. Han hade ca 20 minuter innan bajsat ett rejält kalas ända upp till öronen så det var bara att släng honom i duschen för att få honom ren och slänga hans kläder i tvättmaskinen!
Vi är inte direkt vana vid sånt då Tuva alltid är hård i magen och bajsar som en kanin, små kulor! Intressant att veta va ;P
När Melle åkt hem och Tuva gått o lagt sig bidde det marängswissh. Men jag tror Marcus petade ner ett par sömnpiller i min skål för efter att jag ätit upp somnade jag på stört i soffan. Hur ofta händer det? Så när kl var 21.15 släckte vi lamporna och kröp ner i våra sängar istället.. helt utslagna!

Vad händer idag? Ja du inte så jätte mycket.. ska prata med soc kl 10.00, de ville gärna prata med mig då de gör en boende utredning, men tyckte att det var onödigt att jag skulle behöva åka till Lilla Edet för ett 15 minuters samtal så hon skulle ringa istället. Ska se till att Tuva sover lite middag då, hon har gjort det varje dag hitills.
En lite promenix blir det nog oxå för det verkar vara mycket härligare väder idag. Blåser ingenting!
Nä, nu väntas frulle... hörs sen och då lovar jag att lägga upp lite bilder!

Inga kommentarer: