onsdag 27 maj 2009

God morgon! Nu är det snart dags för det vanliga, lämna Tuva på dagis och sen fara till jobbet. Är ju onsdag, vilket betyder varuleverans.. men det är bra för då går tiden fort! Jobbar ändå från öppning till stägning!
Marcus åker till Lysekil på möte och sedan hämtar han Emma. Och Maria och Hampus är så gulliga och hämtar Tuva på dagis och passar henne hos oss tills Marcus och Emma kommer hem! För min mamma skulle på något möte och sen ska hon jobba inatt så vi fick inte riktigt ihop det. Men är sista onsdagen nu på ett par månader som det krånglar, för nästa gång hämtar vi Emma på torsdagen och 2 gånger efter det blir det på måndagar!

Va himla skönt att bara jobba kort dag igår. Följde med pappa och Marcus till återvinningsstationen i Lilla Edet och slänge skräp och passade på att köpa kinamat på vägen. Gott!

Det blåser massor idag, svårt att veta vad man ska ta på Tuvisen. Men blir nog vindjacka och mössa i varje fall.. sen tar jag nog på henne regnbyxor på dagis för det är oftast blött i sandlådan. Hon är för övrigt världens busigaste tjej.. springer ifrån en när man ska klä på henne och det enda hon tjötar om är Beeeeeeennnooooo... hennes morfar som förövrigt är hennes älskling. För när jag frågar henne, är du mammas älskling? så blir hon vansinnig och skriker NEJ, Bennos!!! så söt!!

KRAM

Inga kommentarer: