onsdag 8 december 2010

ONSDAG

Onsdag är det, och om en vecka fyller denna buskillen 1 år! fattar ni? vart har tiden tagit vägen. Jag har varit hemma i 16 månader och bara göttat mig... snacka om att det kommer bli skillnad sen när man går i skolan eller jobbar. Hur ska man få tid till allt?
Och Hugo då... han är ju stora killen nu. Det senaste han lärt sig är att äta själv. Vilket oftast resulterar i att det är mat överallt... men han är ändå väldigt duktig och häromdagen åt han 3 portioner med potatismos och ugnsstektfalukorv.

Bra att kunna när det snart är dags för dagis. Går gör han ju sedan några veckor tillbaks... eller springer kan man nog kalla det. Full fart!! Sen börjar han prata lite smått... mycket titta, och hej hej! Men tror att han kommer satsa på att ta sig fram istället för att prata, det kommer nog sen. Vet att både Tuva och Emma pratade när dom var 1 år.

Idag är Tuva ledig från dagis. Så vi har en mysmorgon i soffan framför teven. Ja den lilla teven... eller nä. När vi kom hem från gympan i måndags hade Marcus en lite överraskning. Han hade köpt en ny tv.

Ja den här lilla saken på 60 tum.... tar upp hela vardagsrummet känns det som. haha

Ja hur som helst. Barnen ska bada om en stund. Sen ska vi fixa iordning oss.. vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Får kanske fikabesök av Ullis. Sen skulle Tuva med mormor och handla julklappar i eftermiddag. Men jag har oxå lite att fixa, så jag tror att vi följer med men då får vi gå var för sig.. haha.

Ha det gött!

Inga kommentarer: