tisdag 21 december 2010

Alla julklappar är inköpta!!

Fasiken va gött, idag fick jag shoppat dom 2 sista julklapparna:) så nu är vi klara... eller ja... har 2 julklappar till julklappsleken kvar, men tänkte lämna över ansvaret på Marcus så får han köpa dem:)

Annars då? Tuva gjorde sista dagen på dagis för i år.. nu ska hon inte dit förrän den 10 januari, och då går hon bara 3 dagar...sen åker vi till Gran Canaria! Jippi!!
Hur som helst kom hon hem med en stor mapp med julpyssel hon gjort.. mitt lilla hjärta har varit så duktig!
Åt mat, tvättade, eldade i pannan... brr är ju as kallt ute. Så sov Hugge middag i 2,5 timme.. mycker för att han åkt på feber igen.. så är han både hostig och snorig. Hoppas att han piggnar på sig snart. Tuva hostar oxå, men medicinen gör verkligen susen på henne... försöker ta den 4-5 ggr om dagen!

Nu sitter jag här hemma själv, dom andra tre sover. Marcus har varit jätte trött och hängig i flera dagar, får nog sin beskärda del av förkylningen han med...
Jag tittar på "Morden i Sandhamn" men funderar på att oxå gå och sova om en stund. Blir en tur till tvättstugan först bara.... puh va mycket tvätt det är efter en Emma helg. Och kattjäveln är ju oxå orsaken till vår gigantiska tvätthög i tvättstugan!!

Imorgon ska vi göra INGENTING och det ska bli så skönt... bara göra saker man vill:) tänk om man kunde få önska sig sovmorgon oxå!

Inga kommentarer: